Дизайн на културата на киберсигурност

Разгледай

Медии

ICT Media

Аудитория

ICT Media е водещият издател в областта на информационните и комуникационни технологии в България, утвърдил се на пазара от 1990 г. насам. Съчетавайки дългогодишния си опит на пазара с висококвалифицирания екип от журналисти и рекламни консултанти ние ви гарантираме професионална подкрепа и възможности за успешно позициониране и реализация на българския пазар.

X
e-Daily - ежедневен

Ежедневният електронен бюлетин за тeхнологии и бизнес e-Daily събира най-интересните новини и анализи от сайтовете на ICT Media и ги предоставя на читателите в удобен вид.

Бюлетин на CIO - месечен

Месечният бюлетин на CIO включва акценти от новия брой на списание CIO, най-четените и коментирани новини от сайта. Чрез него читателите получават информация за най-интересните проекти и най-новите технологии, които помагат в работата на ИТ мениджърите.

PC World - седмичен

Бюлетинът на PCWorld излиза всеки понеделник и събира в себе си най-интересните новини, ревюта и видеоматериали, публикувани на PCWorld.bg предходната седмица. В забързаното и динамично ежедневие този бюлетин ще ви даде възможност да останете в крак с всички технологични новости

i-Сигурност - седмичен

Информационната сигурност става все по-важна за компаниите и потребителите с увеличаването обхвата на технологиите в ежедневието. Месечният специализиран бюлетин i-Сигурност предоставя на читателите най-важното от сферата в удобен вид на тяхната електронна поща.

CFO - двуседмичен

На всеки две седмици бюлетинът на CFO предлага на най-новите тенденции от света на висшия мениджмънт на технологичните компании. Прочетете най-ценните съвети от мениджъри в сфертата на информационните технологии, комуникациите и сигурността.


e-Dayli - ежедневен
Бюлетин на CIO - месечен
PC World - седмичен
i-Сигурност - седмичен
CFO - двуседмичен