За седма поредна година уебинарите, организирани от IDG.BG, ще бъдат вашият силен и надежден партньор при популяризиране на актуални теми, вълнуващи българския ИКТ бизнес.

До скоро финансовите директори бяха фокусирани върху въпроси свързани с контрола на корпоративните средства и отчетността. Но от днешните CFO се очкава да бъдат стратегически партньори на бизнеса.

Eволюцията на компютърните и интернет технологии наложи промени и във формата на изданието, което през последните години се предлагаше изцяло в цифров вид. През март 2015 г. PCWorld премина изцяло в онлайн формат, а екипът пренасочи усилията си към развитието на сайта www.pcworld.bg, за да може да осигури още по-навременно, актуално и интересно съдържание с високото качество, на каквото са свикнали читателите.

На сайта на списание CIO се публикуват статиите от всички броеве на изданието плюс специално подбрани важни новини, данни от проучвания и анализи, свързани с развитието на корпоративните информационни технологии и коментари от експерти.

Списание Networkworld (http://networkworld.bg/) е единственото специализирано българско издание в областта на мрежите и телекомуникациите, осигуряващо технологични новини и анализи в областта на глобалните и локални мрежови продукти и услуги.