Обяснение на системата за единна регистрация и вход

Реигстрация
Вход
Профил
Лични данни
Бюлетини
PDF абонамент
Потребител
Коментари
Форум
Форумът е базиран на известната система PHPBB v.3 и също е обвързан с единната система за вход на сайтовете на ICT Media.
Това осигурява на потребителя един профил, спестявайки необходимостта да се помнят различни пароли и потребителски имена.


• Кой може да пише във форума?
Всеки регистриран потребител с активиран профил. Нерегистрирани потребители или такива, които не са влезли в акаунта си също могат да пишат във форума, но само като гости. Освен това за тях има ограничение в броя на публикуваните мнения за определен период и интервал на изчакване между две публикувания.
• Какво мога да правя във форума?
Тъй като форума е насочен към аудитория с интереси в ИТ областта, вероятността да намерите решение на различни хардуерни, софтуерни, телекомуникационни или хостинг проблеми е голяма. Освен това можете да споделите собствения си опит в решаването на подобни проблеми.
• Мога ли да сменя ник-а и мейла си във форума?
Профилът Ви на сайтовете и във форума ползва еднакво потребителско име (ник), което може да се променя само от меню "профил" (в черната лента над всеки сайт). Разбира се, новото име трябва да е уникално и да не се използва от друг потребител в системата.
Мейл адреса, с който е направена регистрацията и който се използва за вход в системата не може да бъде променян.