Обяснение на системата за единна регистрация и вход

Реигстрация
Вход
Профил
Лични данни
Бюлетини
PDF абонамент
Потребител
Коментари
Форум
Тук може да управлявате своите настройки за бюлетините.

За да се абонирате за желаните бюлетини просто ги избирате от списъка - редактирането става автоматично (или с натискане на бутон "Редактирай", в случай, че сте забранили изпълнение на JavaScript на браузъра си.) Имате допълнителна опция да ги получавате на публичната поща, вместо на тази, с която сте се регистрирали. Промените се отразяват автоматично.

Ако вече не желаете да получавате даден бюлетин, просто го махате от списъка с избраните.


• eDaily
Eжедневен електронен бюлетин на български език.
• PC World
Седмичен електронен бюлетин на PC World.
• i-Сигурност
Технологичен седмичен бюлетин, включващ информация за антивирусната и антиспам защита, пробивите в сигурността на ОС и програмите за работа в мрежа, хардуерни и софтуерни защитни стени, протоколи за сигурност и т. н.
• Програмиране
Технологичен двуседмичен бюлетин, включващ информация за новостите в средите за разработка и инструментите за създаване на код, публикува конкретни примери за уеб разработчици, програмисти и SQL специалисти.
• Мрежи и комуникации
Технологичен двуседмичен бюлетин, следящ новините в сферата на LAN, VLAN, WAN, GSM, 3G и други технологии, тяхната конфигурация, поддръжка и мониторинг.
• Бази данни & ERP системи
Технологичен двуседмичен бюлетин, следящ новите версии, ъпдейтите, пачовете и функционалните възможности на комерсиалните и базите данни с отворен код, за въпросите за съвместимост с платформите, резервиране, архивиране, за развитието на системите за автоматизиране и управление от рода на ERP, HRM, CRM и др.